Tuinieren / Schilderen / Speelgoed schoonmaken en Klein onderhoud

1- Buitenschoolplein: tuinieren
Onze kinderen zijn dol op de natuur en buitenspelen, maar onze (grote) buitenspeeltuin heeft onderhoud nodig. Daarvoor zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die van tuinieren houden en ons kunnen helpen om onze buitenspeelplaats schoon en mooi te maken. Het gaat vooral om het snoeien van heggen en struiken, onkruid weghalen, bladeren en taken vegen, wat plantjes planten en misschien wat ideeën geven.
2- Behandelkammers: muur verven
Onze kinderen krijgen behandeling 1 op 1 en er zijn kamers waar ze vaardigheden oefenen, wij zouden graag deze kamers een kleurtje of een frisse blik geven. Muurschildering kan ook van toepassing zijn, wij zijn open voor ideeën!
3-Speelgoed schoonmaken
Onze kinderen leren op spelenderwijs en wij hebben veel speelgoed die door de dag wordt gebruikt voor de leerdoelen. Echter hebben wij weinig momenten zonder de kinderen om deze speelgoed schoon te maken.
4-Klein onderhoud
Klein meubilair herstellen (bijv:poten van tafeltjes), kraan vastzetten, eventueel nog kleine onderhoud klusjes zoals een gat in de muur of een lamp vervangen.

Heb jij zin in? Dan ben van harte welkom! Wij zorgen voor lekkere koffie, gezelligheid en de lunch!

Skagerrak 296
2133 DW Hoofddorp
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 15:00
3 van 10 beschikbaar

Resultaat

Onze kinderen zijn dol op de natuur en buitenspelen, ook de behandelkamers geven invloed op de stemming van de kinderen en behandelaren. Met deze klusjes verwachten wij een mooie buitenschoolplein voor onze kinderen en ook een schoon en mooie werkplek.

Je geef onze behandelaren een mooie werkplek, maar vooral maak je onze kinderen heel erg blij!
Heel erg bedankt!

Bijzonderheden

Wij delen het pand met de klimop school. Onze ingang zit achter een groene hek, bij de parkeerplek van winkelcentrum skagerrak , in de hoek, aan de linke kant van Kindcentrum SKH. Er zit een klein nuon torentje met posters in die hoek.