Partners van NLdoet

NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Zo ontvangen we al sinds 2006 financiële steun van de Nationale Postcode Loterij waarmee we investeren in allerlei projecten die betrokkenheid tussen mensen mogelijk maakt. Ook GAMMA is een trouwe partner van NLdoet. Net als vorig jaar stellen daarnaast Nederlandse bloemisten weer een kortingsbon van 25% beschikbaar waarmee organisaties hun vrijwilligers extra kunnen bedanken. 

Korting bij GAMMA

GAMMA is opnieuw partner van NLdoet. Daar profiteren organisaties en vrijwilligers ook van! Organisaties die hun klus hebben aangemeld, ontvangen een bon voor maar liefst 20% korting op de NLdoet aankopen bij een GAMMA-bouwmarkt. Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig. Ook aan de vrijwilligers geeft GAMMA 20% korting op een product naar keuze. Uiteraard zijn ook vele GAMMA-medewerkers tijdens NLdoet zelf vrijwillig aan het klussen!

 

Logo Gamma

Kanjerboeketten

De Nederlandse bloemisten dragen vrijwilligers een warm hart toe. Vrijwilligers zetten zich in voor hun omgeving en verdienen het om in de bloemetjes te worden. Om dat te onderstrepen hebben de Nederlandse bloemisten het ’(K)anjerboeket’ geïntroduceerd. Bij een groot aantal bloemisten kunnen NLdoet-deelnemers de kortingsbon uit het promotiepakket inleveren om het (K)anjerboeket met korting op te halen. 

(K)anjerboeket
Elke bloemist stelt het (K)anjerboeket op eigen wijze samen. Het is een vrolijk boeket dat de waarde van vrijwilligers onderstreept. In het boeket zijn in ieder geval anjers verwerkt, want anjer staat voor doorzettingsvermogen en toewijding; eigenschappen die de vrijwilligers ook bezitten. Anjer wordt daarom ook wel de vrijwilligersbloem genoemd. Benieuwd naar het (K)anjerboeket van jouw bloemist? Kom snel naar de winkel.