Perspagina

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Het hele Koninkrijk DOET

Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Saba DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee op 13 en 14 maart. In de 2019 editie waren in Nederland ongeveer 100.000 deelnemers bij bijna 9.000 klussen actief. Op de Caribische eilanden kwamen daar nog zo’n 12.000 vrijwilligers bij ruim 700 klussen bij. In 2020 willen we nog veel meer mensen op de been krijgen.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Fotomateriaal

Bij fotogebruik graag bronvermelding. 

Foto Prinses Beatrix: © Oranje Fonds – Bart Homburg
Foto Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima: © Oranje Fonds - Bart Homburg
Foto Koningin Máxima: © Oranje Fonds – Bart Homburg

Actiefoto's van vrijwilligers

Vrijwilligers in actie

Contactgegevens voor pers