Paardentuin aanleggen in het Westerpark, Amsterdam.

We willen 16 maart beginnen met het maken van een paardentuin vol met planten, bloemen en struiken die eetbaar zijn voor onze pony's en ezels. Wij starten deze dag met ons project, we willen in 2024 namelijk ons eigen pony & ezel paradijsje verwezenlijken op boerderij Westerpark, in Amsterdam dus:) en daarbij hebben we jouw hulp nodig!

Meer over het project: we gaan de leefomgeving van de pony's en ezels een opknapbeurt geven. En het vrij saaie weiland transformeren naar een heuse groene oase vol met bloemen, insecten en uiteraard een zo goed mogelijke leefomgeving voor onze eigen 4 viervoeters, pony’s Esther en Milo & ezels Adjani en Pippa. Dat verdienen ze namelijk! We willen de natuurlijke habitat zo ver mogelijk nabootsen en dat kost best wat werk, help jij mee?

Wat zullen we deze dag doen: schoffelen, zaaien, planten in de grond zetten, timmeren en een hek plaatsen. Uiteraard hebben we wat lekkers voor tussendoor en kunnen we jullie een rondleiding geven over onze leuke (kinder)boerderij in Amsterdam.

Heb jij groene vingers? Ben je handig? Of houd je erg van dieren? Dan hebben we jou nodig! Help jij mee 16 maart?

Overbrakerpad 10
1014 AZ Amsterdam
Route
Zaterdag 16 maart
11:00 - 15:00
17 van 20 beschikbaar

Resultaat

We gaan deze dag een begin maken aan het aanleggen van het paardentuintje en het plaatsen van het hek. Aan het einde van de dag zal de grond deels ingezaaid zijn, deels gevuld zijn met planten en bloemen. En zal er een hek omheen staan. We kunnen deze dag een hoop bereiken en het is de start van ons project.

Bijzonderheden

Je kunt je aanmelden door een whatsapp te sturen naar 06-12097769, te mailen naar hoefjes.in.westerpark@gmail.com of de dag zelf aan te melden bij de ingang.
Bereikbaar via fiets, bus en tram met routeplanner. Auto parkeren bij Sint-barbara begraafplaats

Contact

Stichting Kinderboerderij Westerpark
mevrouw
 
R.E.
 
van Lieshout