Balkon en Terras opfleuren (ochtend) en Oud Hollandse spelletjes (middag)

Siloam is een verpleeghuis in Hoogvliet Rotterdam met drie afdelingen verpleeghuiszorg. Hier wonen bewoners die of in de tuin of op een terras kunnen zitten als ze van het buiten willen genieten. Het buiten zijn doet elk mens goed. In de ochtend willen we met een groep vrijwilligers plantjes in de plantenbakken plaatsen of in de grond. Het balkon en het terras aanvegen. Tafels en stoelen weer netjes zetten en schoonmaken.
Dit gedeeltelijk met bewoners als dit kan.
In de middag is het echt een activiteit met interactie met de bewoners. We halen alle bewoners naar de grote zaal om daar met hen Oud Hollandse spelletjes te doen. Van blikgooien tot de sjoelbak we doen allemaal mee.
De bedoeling is dat we een gezellige dag van maken waar we met elkaar vreugdevol op terugkijken. Jullie kunnen als vrijwilliger echt het verschil maken deze dag.
#jijdoetertoe
#vrijwilligerswerkmetwaardering
#bloemen
#vreugde
#verbinding
#liefdevol
#aandachtvoorelkaar

Kruisnetlaan 410
3192 KE Hoogvliet Rotterdam
Route
Vrijdag 15 maart
09:30 - 16:30
4 van 15 beschikbaar

Resultaat

Het gewenste resultaat is een terras en balkon war weer goed gebruik van gemaakt kan worden en een heerlijke dag met aandacht voor elkaar

Bijzonderheden

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij de receptie. Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt die gratis is. Het adres is op loopafstand ( 5 minuten) van Metrostation Hoogvliet Zalmplaat

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Majestic