Werkplaats structuur verbeteren en gebruikt hout productie klaar maken.

Houtbank Lansingerland. Wij zijn een hout kringloop en ons bedrijf is volop in ontwikkeling. We werken met een team van vrijwilligers, geven workshops en produceren producten van gebruikt hout. We krijgen ook steeds meer hout binnen wat schoongemaakt en geordend moet worden. De werkplaats structuur is nu ook in ontwikkeling.

A.H. Verweijweg 17
2651 LX Berkel en Rodenrijs
Route
Vrijdag 15 maart
09:00 - 15:00
2 van 5 beschikbaar

Resultaat

Op de dag van NL doet willen we met extra hand en snel een slag slaan in het schoonmaken van binnengekomen hout en het verduidelijken van de werkplaats structuur, KLUSJE 1 : We hebben een heel tuinhuis binnen gehad in onderdelen. De planken moeten nog uit elkaar en ontsprijkerd worden. KLUSJE 2 We hebben hardhouten paaltjes die schoon geveegd en moeten worden en de rotte kop moet eraf gezaagd. KLUSJE 3 We willen gekleurde bordjes maken en ophangen op de stelling met de houtsoort erop. KLUSJE 4 We willen een nieuwe indeling maken waar een duidelijke scheiding is tussen project tafels en een lange werkbank met vaste machines.

Bijzonderheden

Het is een groene loods. je kunt aanbellen bij de groene deur naast de grote witte roldeur. Anders even bellen ( nummer 0628803384)