Wandelroutes voor Dennendal

Wij willen tijdens NLdoet ons bestaande wandelproject op Dennendal uitbreiden door vaste routes op ons prachtige terrein te creëren. Deze routes zullen gemakkelijk te belopen zijn voor begeleiders met cliënten, verwanten van de cliënten en ook voor alle bezoekers van ons terrein. Om de wandelervaring te versterken, hebben wij het plan om wandelkaarten op bloemzaadpapier te laten drukken. Op deze manier dragen wij bij aan het bevorderen van de flora. Deze wandelkaarten willen wij aanbieden in combinatie met pindaslingers en andere attributen die de fauna op ons terrein versterken. Wij zullen deze attributen laten vervaardigen op onze eigen dagbesteding. Hiervoor zouden wij graag het geld van NLdoet willen gebruiken.

Op de dag zelf van NLdoet willen wij vijf routes samen met cliënten, begeleiders en vrijwilligers creëren. Het wordt een gezamenlijke inspanning om ons terrein nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor iedereen die ervan wil genieten.
We zijn op zoek naar tussen de 6 en 24 vrijwilligers om deel te nemen aan dit project. Hoe meer vrijwilligers we hebben, des te meer routes wij kunnen maken. We kijken ernaar uit om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers dit initiatief tot een succes te maken.

Boshutlaan 7
3734 SL Den Dolder
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 16:00
1 van 15 beschikbaar

Resultaat

Wij willen tijdens NLdoet ons bestaande wandelproject op Dennendal uitbreiden door vaste routes op ons prachtige terrein te creëren. Deze routes zullen gemakkelijk te belopen zijn voor begeleiders met cliënten, verwanten van de cliënten en ook voor alle bezoekers van ons terrein. Om de wandelervaring te versterken, hebben wij het plan om wandelkaarten op bloemzaadpapier te laten drukken. Op deze manier dragen wij bij aan het bevorderen van de flora.
Deze wandelkaarten willen we aanbieden in combinatie met pindaslingers en andere attributen die de fauna op ons terrein versterken. Wij zullen deze attributen laten vervaardigen op onze eigen dagbesteding. Hiervoor zouden wij graag het geld van NLdoet willen gebruiken.
Op de dag zelf van NLdoet willen wij vijf routes samen met cliënten, begeleiders en vrijwilligers creëren. Het wordt een gezamenlijke inspanning om ons terrein nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor iedereen die ervan wil genieten.
Wij zijn op zoek naar tussen de 6 en 24 vrijwilligers om deel te nemen aan dit project. Hoe meer vrijwilligers wij hebben, des te meer routes wij kunnen maken. Wij kijken ernaar uit om samen met een enthousiaste groep vrijwilligers dit initiatief tot een succes te maken.

Bijzonderheden

De vrijetijdsbesteding bevind zich in de Boshut. Vanuit hier worden alle activiteiten op Dennendal, Zeist en omstreken georganiseerd.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Rabobank

Contact

Reinaerde Dennendal
mevrouw
 
M.
 
Pollmann