Voorjaarsschoonmaak biologische zelfoogsttuin Wickevoorter Stadsboeren

Na de winter van rust heb je altijd wat verbeeldingskracht nodig om onder al het blad, de laatste sneeuwresten en de wat afgebladderde verf, de prachtige biologische zelfoogsttuin van de Wickevoorter Stadsboeren te herkennen. Maar met vereende krachten toveren we die mooie tuin graag weer tevoorschijn. We zullen de boel eens lekker afsoppen, de meubels op het terras van het groen ontdoen, de stallen, hokken en hekken opkappen, de tuin opruimen en de grond weer klaarmaken voor het zaaigoed. Er is zwaar (kruiwagen-)werk, maar er zijn ook lichtere klussen. Koffie of thee klaarzetten kan ook. Voor elk wat wils. Kinderen zijn ook van harte welkom.
Wil jij eens een kijkje komen nemen bij de Wickevoorter Stadsboeren en heb je zin om samen met ons de handen uit de mouwen te steken op deze nuttige maar vooral ook hele gezellige dag? Meld je dan vooral aan!

Oldenburgerlaan 5
2142 GA Cruquius
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 15:00
0 van 15 beschikbaar

Resultaat

Na de grote voorjaarsschoonmaak glimmen de biologische zelfoogsttuin en de winkel van de Wickevoorter Stadsboeren ons weer tegemoet en kan het voorjaar beginnen!

Bijzonderheden

De activiteit start bij de winkel (blauwe huisje) aan de Olderburgerlaan. Het heeft geen eigen nummer.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Fam Knots