Terras opfleuren.

terras op fleuren met nieuwe beplanting. Het terras waar wij nu zitten bestaat uit veel beton en het ziet er niet gezellig uit om daar gezellig pauze te houden. Wij willen heel graag nieuwe bloembakken en daarin moeten natuurlijk ook nieuwe planten in. Het liefst zo kleurig mogelijk. Bloembakken afgewisseld met grote potten met (vaste) planten zodat het in de wintertijd het er ook nog gezellig uitziet.
Ook bij de entree van het gebouw willen wij graag bloembakken . Dit om alles een beetje vrolijker te maken. Het zal fijn zijn als de bloembakken allemaal een gelijke kleur hebben.

Industrieweg 18
9981 HJ Uithuizen
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 13:00
3 van 3 beschikbaar

Resultaat

Dat onze cliënten en begeleiders vrolijk van het terras worden en daar dan ook graag gaan zitten om hun pauze te houden. Dat het er uitnodigend uitziet om even lekker van het al het moois te gaan genieten in de zomer maar ook in de wintertijd.
De bloembakken lenen zich ervoor om ook steeds weer hergebruikt te gaan worden door er iedere keer nieuwe planten in te doen. Een paar vaste planten in potten die er het hele jaar blijven staan zodat wij daar het hele jaar ervan kunnen gaan genieten.
En het belangrijkste: het terras ziet er gezellig uit!