Scouting Groep de Scheldezwervers: Vernieuwing & Verfraaiing van ons Clubgebouw

Wij, de enthousiaste leden van Scouting Groep de Scheldezwervers, hebben het vaste voornemen om tijdens de NL Doet-dag ons clubgebouw een welverdiende opknapbeurt te geven. Ons gebouw is hard aan onderhoud toe, we hebben een grote lijst met verbeter en onderhoudspunten die echt moeten gebeuren in de komende periode. Voor NL-doet hebben we hier vier aspecten uit gehaald. Deze willen we volgens onderstaande volgorde uitvoeren, afhankelijk van de beschikbare financiële middelen en mankracht. We zullen uiteraard niet alles kunnen uitvoeren en/ of bekostigen met de donatie maar we zetten ons volledig in om het maximale er uit te halen.

1. Reparatie van de Dakgoot: Onze dakgoot heeft wat liefdevolle aandacht nodig om eventuele lekkages te voorkomen en de levensduur van ons clubgebouw te verlengen.

2. Fietsenstalling Repareren en Vernieuwen: Onze trouwe fietsenstalling heeft in de loop der jaren slijtage opgelopen, vooral de hekken zijn gammel geworden. We plannen reparaties en deels vernieuwing, inclusief het vervangen van oude palen en het toevoegen van stevig schapengaas om de duurzaamheid te vergroten.

3. Opruimen van de Kampvuurcirkel: We hebben plannen om onze kampvuurcirkel op te ruimen, inclusief een grondige schoonmaak en het scheiden van oud, rot en niet meer brandbaar hout van het goede hout. We streven naar een veilige en gezellige ruimte voor het creëren van onvergetelijke kampvuurmomenten.

4. Zichtbaarheid Vergroten met een Nieuw Logo-Bord: Om onze aanwezigheid vanaf de weg te vergroten, willen we een opvallend en professioneel bord laten maken met onze logo's. Dit zal niet alleen de herkenbaarheid vergroten, maar ook bijdragen aan de trotse uitstraling van onze scoutinggroep. Mocht dit nog lukken met de financiële middelen willen we deze monteren.

Buiten om bovenstaande verbeterpunten gaan we deze dag ook aan de slag om on algehele terrein en clubgebouw op te ruimen. Hier komen wij op onze Scouting opkomsten niet aan toe, dit is een mooie dag om ook hier een grote verbeterslag in te maken.

Gerbrandystraat 115
4384 NE Vlissingen
Route
Zaterdag 16 maart
11:00 - 17:00
4 van 5 beschikbaar

Resultaat

Met jullie steun willen we ons clubgebouw weer in topconditie brengen, gereed om nog vele jaren avonturen en scoutingactiviteiten te huisvesten. Het gewenste resultaat omvat een gerepareerde dakgoot, een vernieuwde en gerepareerde fietsenstalling, een opvallend nieuw bord dat de trots van onze scoutinggroep weerspiegelt, efficiënte verwarming met elektrische kachels, en een opgeruimde kampvuurcirkel waar we veilig en gezellig bijeen kunnen komen.

Wij beseffen dat we niet alles kunnen uitvoeren met de donatie en beschikbare hulp maar we zetten ons volledig in om het maximale te bereiken.

Bijzonderheden

Onze oprit is gedeeld met onze buurman, het is daarom niet toegestaan om zonder toestemming op het terrein te rijden of te parkeren. Gelieve langs de aangrenzende weg of in de aangrenzende straten te parkeren.