Samen verder werken aan onze pluktuin

In de afgelopen jaren hebben we samen als inwoners van Krewerd stapje voor stapje verder gewerkt aan het realiseren van onze dorpspluktuin bij dorpshuis Kredo. Er staan inmiddels appelbomen en perenbomen. Dit willen we uitbreiden met 3 andere fruitbomen zoals pruimenbomen. Ook willen we wilde bloemen inzaaien om de biodiversiteit te vergroten. Zo kunnen de bewoners van Krewerd naast lekker fruit ook van bijen, vlinders en andere insecten genieten. En van elkaar!
Met NLdoet willen we de pluktuin verfraaien door het plaatsen van 3 pruimenbomen. De huidige bomen willen we gaan snoeien en we willen bloemen inzaaien. Daarnaast wordt de buitenkant van Kredo weer onkruidvrij en netjes gemaakt zodat het voor iedereen weer een fijne plek is om te zijn. Daarnaast bieden we iedereen een gezamenlijke lunch aan.

Holwierderweg 26
9904 PB Krewerd
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 14:00
3 van 3 beschikbaar

Resultaat

Door deze activiteit willen we meer mensen uit het dorp betrekken bij het dorpshuis en de dorpstuin en daarmee bij elkaar. Er zijn een aantal nieuwe inwoners die we ook op deze manier willen laten integreren in het dorp. Daarnaast vormt deze activiteit van NLdoet hopelijk de start van een nieuwe seizoen vol met activiteiten waaraan iedereen mee kan doen en mag doen. We hopen op minimaal 3 nieuwe vrijwilligers hiermee.

Bijzonderheden

Aanmelden kan via mail of via een bestuurslid van Dorpsbelangen