Opknappen schoolplein Mariaschool

Het schoolplein van de Mariaschool (locatie Oranje Nassauplein) in Den Hoorn wordt dagelijks gebruikt door zo'n 450 leerlingen. Daarnaast wordt er ook buiten schooltijden gespeeld door kinderen van de naschoolse opvang en kinderen uit de buurt. Vorig jaar zijn we enthousiast aan de slag gegaan om het schoolplein op te knappen en te vergroenen. Dit jaar geven we daar graag een vervolg aan. We zetten in op nog meer groen (dus tegels eruit en planten erin), maar ook het herstellen en onderhouden van het bestaande groen en het vergroten van de speel- en spelmogelijkheden voor de kinderen. Iedereen is welkom om te komen helpen!

Oranje-Nassauplein 27
2635 HX Den Hoorn
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 15:30
4 van 15 beschikbaar

Resultaat

Al het bestaande groen snoeien. Kapotte afrasteringen (paaltjes en touwen) herstellen. Vergroenen van het plein bij groep 3/4; tegels eruit en planten erin. Vergroenen van het kleuterplein; bestaande groenstroken beplanten en aanleg van een wilgentunnel. De aanleg van een blote-voeten-pad. De plantenborder bij de hoofdingang leeghalen en opnieuw beplanten. De plantenborder bij het Mariabeeld herstellen en opnieuw beplanten. Het hele schoolplein aanvegen. De bestrating voorzien van spellen d.m.v. betonverf.

Bijzonderheden

We verzamelen aan de achterzijde van de school. Neem eigen werkhandschoenen mee. Er is gereedschap aanwezig, maar extra is altijd welkom.

Contact

Katholieke Oudervereniging R.K. Basisschool Maria
mevrouw
 
M.L.
 
Wilmink-Groeneveld