MFC Susteren SAMEN opruimen en inrichten

Sinds 1-1-24 j.l. wordt het nieuwe MFC Susteren (voorheen D’n Hermeniezaal) ge-exploiteerd door vrijwilligers binnen Stichting MFC Susteren.
Als stichting zijn we op zoek naar NIEUWE vrijwilligers binnen de kern Susteren, al dan niet verenigingsgebonden die SAMEN met ons en elkaar de schouders op deze dag eronder willen zetten om flink op te ruimen in alle ruimtes, kleine reparaties uit te voeren binnen de locaties, hier en daar ruimtes een likje verf te geven en her in te richten zodat er een optimale omgeving ontstaat waar we SAMEN als gemeenschap Susteren de komende jaren gebruik van kunnen maken.

Feurthstraat 56
6114 CW Susteren
Route
Zaterdag 16 maart
09:00 - 14:00
7 van 10 beschikbaar

Resultaat

Het resultaat dat we willen bereiken is tweeledig. Enerzijds nieuwe vrijwilligers werven die op gezette tijden hand- en spandiensten kunnen en willen verrichten bij huidige en toekomstige activiteiten binnen het Gemeenschapshuis én dat de beschikbare ruimtes binnen de huidige locatie optimaal en efficiënt zijn ingericht voor verschillende groepen / verenigingen en hun te organiseren activiteiten .

Bijzonderheden

Entree gewoon via de hoofdingang aan straatzijde

Contact

Stichting MFC Susteren
de heer
 
J.P.H. (John)
 
Schulpen