Landheer (m/v) voor een dag op Campus Woudhuis

Altijd al landheer of landvrouw willen zijn? Het kan bij Campus Woudhuis op stadslandgoed Woudhuizen in Apeldoorn!

Campus Woudhuis is een groen werk-leerbedrijf voor mensen met een arbeidsbeperking. Bij ons werkt een mix van mensen: mensen met een lichtverstandelijke beperking , mensen met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid en bijvoorbeeld mensen die zijn uitgevallen op hun reguliere werk. Zij vormen samen met onze vrijwilligers, stagiairs en werkbegeleiders een kleine werkgemeenschap. Het werk dat wij doen, komt ten goede aan inwoners van Apeldoorn en omgeving die stadslandgoed Woudhuizen bezoeken en daar van de natuur genieten.

Op NLdoet vrijdag 15 maart kun je met ons meewerken. Zo maak je kennis met onze mensen en het werk dat wij doen. En je ervaart zelf hoe goed werken in de natuur voelt! En bevalt het? Dan hebben we je er graag bij. We hebben namelijk werk en plek genoeg, het hele jaar door.

Programma NLdoet vrijdag 15 maart:

9.30 uur inloop en uitleg over Campus Woudhuis

10.00 – 12.30 uur aan het werk

Pauze

13.30 – 15.30 uur aan het werk

We werken de hele dag buiten en doen lichamelijk werk. Draag daarom stevige schoenen en kleding die vies mag worden. Wij zorgen voor werkhandschoenen. Ook zorgen we voor koffie en thee en voor eten tussen de middag.

Doe je mee? Meld je dan aan. We zien je graag!

Het Woldhuis 9
7325 WN Apeldoorn
Route
Vrijdag 15 maart
09:30 - 15:30
0 van 15 beschikbaar

Resultaat

Een landgoed heeft in de regel zo'n 100 vrijwilligers nog. Zover zijn we nog lang niet. Met deelname aan NLdoet willen we nieuwe vrijwilligers werven en meer mensen kennis laten maken met het prachtige landgoed Woudhuizen.

Vrijwilligers zijn van groot belang voor de campus. Waarom?
1. Onze medewerkers hebben in de vrijwilligers een maatje, met wie zij samen optrekken in het werk en in de pauze. Dankzij onze vrijwilligers krijgen medewerkers die daar behoefte aan hebben meer 1:1 aandacht.
2. We maken dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van vrijwilligers met groen- en houtwerk. Medewerkers krijgen meer vakinhoudelijke begeleiding van vrijwilligers in hun werk. Dat draagt bij aan hun persoonlijke ontwikkeling.
3. Op landgoed Woudhuizen is meer werk te doen dan onze medewerkers alleen kunnen verzetten. Dankzij onze vrijwilligers maken we samen mooie meters!

Bijzonderheden

Kom bij voorkeur met de fiets naar de campus. Kom je toch met de auto? Zet de auto dan op de parkeerplaats aan de Woudhuizermark.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • EEGA Groep