Klusdag speeltuin Nieuw Speelland

KLUSDAG NL DOET!

Na de winter is het weer tijd voor een klusdag om de speeltuin klaar te maken voor het voorjaar/zomer. Steek jij mee de handen uit de mouwen? Kom naar de klusdag bij Speeltuin Nieuw Speelland.

Speeltuin Nieuw Speelland wordt klaargemaakt voor een nieuw speelseizoen.
Hierbij kunnen we wel wat hulp gebruiken. Op zaterdag 11 maart 2023 organiseert de Speeltuinvereniging Nieuw Speelland een klusdag. Wat moet er gebeuren? Houtsnippers onder de toestellen aanvullen, snoeiwerk, onkruid verwijderen, schilderwerk en schoonmaakklussen.

Samen zorgen we ervoor dat er de komende maanden weer fijn en veilig gespeeld kan worden in de speeltuin. Alle hulp is welkom! Krui jij een aantal wagens houtsnippers met ons mee? Of heb je groene vingers? Kom dan op zaterdag 16 maart 2024 tussen 09.00 en 12.00 uur helpen in de speeltuin.

De koffie en thee staan klaar! NL Doet met collega's? Wil jij met jouw bedrijf of organisatie graag deelnemen aan NL Doet en zie jij het zitten om samen met collega's een paar uurtjes te werken in de Speeltuin op zaterdag 16 maart 2024? Dat kan!

Wij zijn met alle hulp van bewoners, ouders, opa’s en oma’s en kinderen erg blij!
Namens het bestuur van Speeltuinvereniging Nieuw Speelland

Van Akenstraat 1
4339 BR Nieuw- en Sint Joosland
Route
Zaterdag 16 maart
09:00 - 12:00
4 van 4 beschikbaar

Resultaat

De speeltuin ligt er weer netjes en veilig bij voor het nieuwe seizoen. O.a. de houtsnippers zijn aangevuld, er is schilderwerk gedaan, het groen is aangepakt en de speeltoestellen schoongemaakt.

Bijzonderheden

Speeltuin Nieuw- en Sint Joosland

Contact

Stichting Nieuwspeelland
de heer
 
M
 
Visch