Jong Nederland Wintelre weer fris en opgeruimd het voorjaar in!

Bij Jong Nederland ontvangen we elke week van maandag tot en met vrijdag ruim honder kinderen in ons clubgebouw. We ondernemen een groot scala aan activiteiten op het gebied van sport en spel. Daarnaast organiseren we weekendjes voor de leden, extra activiteiten zoals met kerst en koningsdag, maar ook eenmaal per jaar een zomerkamp! Een hele organisatie, maar dit doen wij als leiding graag voor de leden. Je kunt je voorstellen dat ons clubgebouw redelijk wat te verduren krijgt gedurende een seizoen! Ook kan goed materiaal niet ontbreken om acticiteiten praktisch goed te kunnen organiseren. Tijdens NL doet ondernemen we vaak van alles maar de volgende twee punten staan dit jaar centraal:

1. Het gehele clubgebouw inclusief omliggende grond weer spik en span! Het gebouw leeg halen, herinrichten, opruimen en als belangrijkste misschien wel; GRONDIG poetsen!

2. Twee degelijke karren om onze klaptafels en banken op te leggen en zo gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Wanneer we bijvoorbeeld op kamp gaan moet al het materiaal mee in een vrachtwagen. De karren maakt het voor ons heel gemakkelijk om efficiënt de tafels en banken te vervoeren. Voor een degelijke kar is ook degelijk materiaal nodig en dat kost helaas ook het nodige.

Bremveld 10
5513 BL Wintelre
Route
Zaterdag 16 maart
09:00 - 17:00
2 van 3 beschikbaar

Resultaat

Zoals al gezegd en spik en span clubgebouw én twee degelijke karren op wielen om onze klapaflks en banken gemakkelijk en snel te kunnen verplaatsen tijdens onze activiteiten.

Contact

Jong Nederland Wintelre
mevrouw
 
L.
 
Segers