Is het hier toegankelijk voor iedereen?

Het PMB Eersel behartigt de belangen van mensen met een beperking. Dat kan een zichtbare, maar ook een onzichtbare beperking zijn.
We houden op 15 en 16 maart 2024 met NL doet een actie voor verbetering van de toegankelijkheid, niet alleen de fysieke maar ook digitale toegankelijkheid. En niet alleen in Eersel, maar in alle kernen van de gemeente Eersel.
Daarvoor willen we cartoonachtige kaarten/flyers verspreiden bij horeca, winkels, openbare gebouwen en ruimten, maatschappelijke organisaties, verenigingen, voetgangers die we onderweg tegenkomen etc.
Leef je zelf met een beperking en vindt je het belangrijk dat iedereen mee kan doen? Dat je overal terecht kunt?
Help je dan op 15 en 16 maart 2024 mee om de kaarten rond te brengen en de toegankelijkheid onder de aandacht te brengen?
Of ben je gewoon gezond en vindt je het de moeite waard om aandacht te vragen voor de toegankelijkheid? Ken je iemand die graag mee helpt?
Laat het ons weten, want iedereen is bij ons welkom!
Stuur een mail naar pmbeersel@outlook.com of bel 06-53362568.
Zie ook op onze website www.pmbeersel.nl

Lupine 11
5521 MD Eersel
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 12:30
10 van 10 beschikbaar

Resultaat

Aanmelding van vrijwilligers voor verspreiding van de flyers in het dorp Eersel, maar we zoeken zeker ook vrijwilligers in de kleinere kernen van de gemeente Eersel om mee te helpen de toegankelijkheid onder de aandacht te brengen.