Help jij Fort Buitensluis op te ruimen voor een mooi seizoen?

Omdat we het prachtige Fort Buitensluis, aan het Hollands Diep, vaker open gaan doen voor publiek het komende seizoen zoeken wij enthousiaste vrijwilligers! We willen het fort en de omgeving van het fort 'schoon' maken en opgeruimd. Hierbij gaat het om een bunker, die leeg moet en schoongemaakt en het fort zelf. En voor de omgeving van het fort zoeken we plastic rapers. Ook hout jutten zal daar bij komen kijken. Kom je ook helpen? Dan maken we er met elkaar een gezellige middag van, met een hapje en een drankje. De borrel kan nog doorgaan na 16.30 uur ;)

Fortlaan 10
3281 KA Numansdorp
Route
Zaterdag 16 maart
13:30 - 16:30
1 van 15 beschikbaar

Resultaat

Omdat wij is 2024 veel vaker open willen gaan voor publiek willen we Fort Buitensluis opruimen en schoonmaken om mensen te mogen ontvangen. Zo kunnen mensen uit Numansdorp en daarbuiten komen genieten van deze prachtige plek met historische waarde. We zoeken ongeveer 20 vrijwilligers die ons hierbij komen helpen. En het gaat ook om elkaar ontmoeten de dag en om de gezelligheid!

Bijzonderheden

Voer in de navigatie Fort Buitensluis in en niet het adres. En kijk ook vantevoren waar het is, als je onbekend bent. De navigatie is af en toe in de war. De auto kunt u beneden aan de dijk parkeren. Wij verwelkomen u bij het hek.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Rotary Hoeksche Waard Binnenmaas