GROOT PAASSPEKTAKEL EN VOORJAARSSCHOONMAAK!

Graag willen wij op onze locatie twee verschillende dag invullingen. We willen op de locatie een grote voorjaarschoonmaak houden. En een paas spektakel, dit houdt in dat we graag alle dagbesteding lokalen en 5 woonkamers in de paas sferen willen brengen. Op de dagbesteding worden ook alle plantenpakken gevuld met nieuwe plantjes zodat het ook buiten weer gezellig word.

Wij zijn een locatie voor ouderen met een licht verstandelijke beperking. Wij als begeleiding komen er niet altijd even goed aan toe om alle hoekjes en gaatjes schoon te maken. Het paasspektakel willen wij graag realiseren om de bewoners een echte sfeerbeleving te geven van de paasdagen en het voorjaar. De bewoners vinden het erg belangrijk om sfeer op de woonkamer te hebben.

Het lijkt ons hierom leuk om dit tijdens NL doet te doen samen met de vrijwilligers. Dan hebben we allemaal net wat meer handen om echt alles heerlijk schoon het voorjaar in te gaan. En hoe mooi is het als we dan ook nog eens daarna alles kunnen versieren met z'n alle tijdens het paas spektakel. Door de vrijwilligers van NL doet kunnen we alle bewoners er bij betrekken, en dan krijgen zij ook nog eens de tijd en aandacht die zij verdienen!

Uiteraard willen wij er een heerlijke lunch bij serveren want met al dat harde werken zal dit nodig zijn!

Cimbaalsingel 1
3438 DB Nieuwegein
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 15:00
0 van 16 beschikbaar

Resultaat

We hopen op een heerlijk schone locatie en een mooi versierde locatie. Uiteraard is het voor ons het aller belangrijkste dat de bewoners het naar hun zin hebben gehad en dat zij hebben kunnen genieten.

Bijzonderheden

Grote woonzorg instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. De ingang zit achter de grote brievenbussenkast.

Contact

Reinaerde Cimbaalsingel
mevrouw
 
I
 
Dijksterhuis