Gezellige kookmiddag met familie en muziekmiddag met familie en buurtgenoten

We willen graag twee leuke middagen organiseren voor de bewoners van de locatie bolle akker van Joris Zorg.

Op de bolle akker hebben wonen bewoners met dementie, wel met verschillende niveau's en leeftijden van 69 tot 100 jaar. Maar alle bewoners kunnen genieten van een muziek middag, maar ook zeker lekker hapjes. Daarom willen wij op de vrijdag met bewoners, familie en vrijwilligers hapjes maken (met recepten van de bewoners zelf van vroeger of nieuwe recepten van de familie) die we op de zaterdag kunnen nuttige bij een muziekmiddag.

Tijdens de zaterdagmiddag de muziek middag, willen we een artiest uitnodigen die muziek van vroeger voor de bewoners afspeelt. Hier niet alleen de aller oudste liedjes maar ook de liedjes van bijvoorbeeld de Beatels de Dire Staits. Waar dan de bewoners mee kunnen zingen en ook mee kunnen dansen.

We hebben een heel mooi buiten terrein en hopen dat het begin maart erg mooi weer is zodat we dit buiten kunnen vieren. Maar mocht het minder mooi weer zijn dan hebben we ook een mooie zal tot onze beschikken waar we de muziek middag kunnen uitvoeren. De hapjes gaan we dan in drie verschillende huiskamers maken samen met bewoners, familie en vrijwilligers.

Flinkert 24
5512 BC Vessem
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 17:00
1 van 4 beschikbaar

Resultaat

Het doel van de activiteiten is om de bewoners van de locatie de bolle akker van Joris Zorg twee fantastische middagen te bezorgen, samen met vrijwilligers en familieleden. Zodat ze weer eens kunnen genieten van een ouderwets middagje uit met de familie kunnen die middagen uit met familie beleven de bewoners steeds minder door de ziekte. Ook kunnen ze door de oudere muziek samen herinneringen ophalen samen dansen met familie of medebewoners en vrijwilligers. Ook ervaren we vaak naar een middag met muziek maar ook een middag waar bewoners familie op bezoek gehad hebben dat de bewoners meer ontspannen zijn.

Doordat we het wanneer het mooi weer is op het buiten terrein willen organiseren is het ook hoorbaar voor de buurt en voorbijgangers. Die zijn dan ook van harte welkom om mee te doen met de muzikale middag, waardoor we misschien weer nieuwe vrijwilligers aan kunnen trekken, maar ook meer gezelligheid voor de buurt kunnen betekenen. Het is belangrijk dat familie en bewoners zich thuis voelen en (nieuwe) vrijwilligers en buurtgenoten zich welkom voelen op de bolle akker.

Contact

Joris zorg
mevrouw
 
L.E.M.
 
Gerrits