Gezellige high tea voor bewoners van verpleeghuis De Biltse Hof

Voor de 72 bewoners van De Biltse Hof zal met hulp van vrijwilligers een high tea worden bereid. De vrijwilligers helpen (onze medewerkers) bij het maken van de hapjes, het feestelijk dekken van de tafels en het na afloop weer afruimen ven de tafels en het weer opruimen van het servieswerk. Tijdens de high tea is er ruimte voor ontmoeting en een gezellig praatje met onze bewoners. Naast een hapje en drankje voorziet de high tea onze bewoners in een fijn moment met persoonlijke aandacht.

Professor Bronkhorstlaan 4
3723 MB Bilthoven
Route
Zaterdag 16 maart
09:00 - 13:30
0 van 10 beschikbaar

Resultaat

Een gezellige high tea voor de 72 bewoners van verpleeghuis De Biltse Hof. De high tea voorziet onze bewoners naast en hapje en een drankje in een stuk ontmoeting, gezelligheid en persoonlijke aandacht. De high tea biedt vrijwilligers de mogelijkheid iets voor kwetsbare ouderen te kunnen betekenen, en zo hun dag een bijzonder tintje te geven.

Bijzonderheden

Silverein locatie De Biltse Hof is gelegen op het terrein van Berg en Bosch. Als u door de slagboom rijdt bereikt u via de rondweg achter op het terrein De Biltse Hof (gebouw nummer 4). Er is voldoende parkeerruimte.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • ROM Utrecht Region
  • Lions Utrecht Kromme Rijn