Bouw een plantenbieb in Bibliotheek Ommen!

In Bibliotheek Ommen plaatsen wij een plantjesbieb! We zetten samen een kast in elkaar, pimpen deze met wat verf en geven deze een mooie plek in onze bibliotheek. Wij lenen niet alleen boeken uit, maar we doen veel meer dan dat. Vanaf 16 maart kan je dus ook gratis planten/stekjes/zaden brengen en halen.
Op zaterdag 16 maart bouwen we samen een nieuwe plantenbieb. Ben jij een klusser die zijn handen er niet voor omdraait om een kast in elkaar te zetten en te voorzien van een likje verf, en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou voor deze dag!

Chevalleraustraat 6
7731 EE Ommen
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 16:00
0 van 3 beschikbaar

Resultaat

Bibliotheek Ommen is niet alleen een plek waar je boeken kunt lenen, maar waar je ook heel veel andere activiteiten kan doen. De bibliotheek is niet alleen van en voor inwoners, maar straks ook nog meer dóór inwoners. Je brengt en haalt zelf je planten, stekjes en zaadjes.
Binnen Bibliotheek Salland hebben we meer dan 180 vrijwilligers, maar nog geen klusvrijwilligers. Met deze vernieuwde activiteit binnen onze bieb, willen we ook een nieuw soort vrijwilligers betrekken. We maken daarnaast bestaande bezoekers én nieuwe bezoekers met groene vingers blij.