BEWONERS IN DE BLOEMETJES: OPKNAPPEN TUIN LANGENDAEL

Wij willen op de dag van NL Doet op 15maart de bewoners van zorgcentrum Langedael in Vaals letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes zetten. Hierbij willen wij het terras bij de hoofdingang, 2 balkons afdeling 1, de 2 tuinen afdeling BG en balkons parkzijde afd. 4, 3 en2 aankleden. Graag willen we met een aantal vrijwilligers (planten)bakken maken. Ze worden in elkaar gezet met paaltjes, ter ondersteuning, en houten latten. Vervolgens worden de bakken geverfd en worden er leuke bloemen en planten in gezet.
Dit samen met vrijwilligers, maar zeker ook dat de bewoners zelf een bijdrage leveren.
Deze bijdrage kan zijn dat ze zelf plantjes planten, dat ze koffie komen drinken en genieten of dat ze aanwijzen waar de bloembakken moeten komen te staan of hangen.
Aangezien het voorjaar en de zomer een lange periode zijn - en wij onze bewoners ook een
lange periode willen laten genieten van de planten, bloemetjes, geuren en kleuren - willen we met het het tuincentrum afspreken dat wij twee verschillende bloemen en planten ontvangen, d.w.z. voorjaarsbloeiers en zomerbloeiers om gedurende de periode van mooi weer het meeste rendement eruit te halen.

Bloemendalstraat 148
6291 CM Vaals
Route
Vrijdag 15 maart
09:30 - 17:00
8 van 8 beschikbaar

Resultaat

Een prachtige vrolijke tuin met mooie stukjes en frisse plantenbakken die er toe doen. Het fijne is dat de bewoners trots kunnen vertellen hoe de bakken zij gemaakt en geverfd door de vrijwilligers.

Bijzonderheden

Esther Jelsma is de activiteitenbegeleiderster en contactpersoon