Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert elk jaar in maart (deze keer op 11 en 12 maart 2022), samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

In 2023 vindt NLdoet plaats op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart. Vanaf november 2022 kun je als organisatie op de site je activiteit aanmelden.

Meedoen

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan vanaf november 2022 aan op deze website en doe mee aan NLdoet 2023! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek in de periode november tot maart een leuke activiteit op de website en meld je aan. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze campagne of over het Oranje Fonds? Of heb je vragen over een nieuwe of lopende financiële aanvraag? Neem dan contact met ons op.

T: 0900-4488448 (lokaal tarief)

nldoet@oranjefonds.nl
www.oranjefonds.nl