Veelgestelde vragen

Promotiepakket

Wat zit er in het gratis promotiepakket dat ik ontvang als ik een klus aanmeld?

Als je een klus hebt aangemeld krijg je - zo lang voorradig- het NLdoet promotiepakket. In het promotiepakket zitten onder andere vlaggetjes, naamstickers en posters. Daarmee kun je de klussers verwelkomen als ze komen helpen. Ook als organisatie ben je zo duidelijk herkenbaar als deelnemer aan NLdoet. Ook zitten er Gamma kortingsbonnen in het pakket om de vrijwilligers na afloop te bedanken. Om zoveel mogelijk organisaties een pakket te kunnen geven krijgt u niet per aangemelde klus een pakket, maar per organisatie.

Hoe krijg ik het gratis promotiepakket?

Als je een klus hebt aangemeld, kun je aangeven waar het promotiepakket kan worden afgeleverd. De pakketten worden begin maart per post verzonden.

Gamma kortingsbon

Voor elke aangemelde klus krijgt jullie organisatie een kortingsbon van GAMMA bij voor 20% korting op NLdoet aankopen. GAMMA-bouwmarkt ziet uit naar jullie komst!

In het promotiepakket dat elke organisatie ontvangt zitten ook Gamma kortingsbonnen om uit te delen aan de vrijwilligers. In verband met het uitstellen van NLdoet heeft Gamma de geldigheid van deze bonnen voorlopig on hold gezet. We hopen dat we de bonnen in een later stadium weer actief kunnen maken.