Pers

Het Oranje Fonds organiseerde op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. In 2019 vindt NLdoet plaats op 15 en 16 maart.

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Het hele Koninkrijk DOET
Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee op 9 en 10 maart. In de 2018 editie waren op 9 en 10 maart ruim 375.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.700 klussen, een recordaantal. In 2019 willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. 

Foto's NLdoet (klik op de foto om te downloaden; altijd copyright vermelden)
Klussen Koninklijk Huis:
Foto Prinses Beatrix: © Oranje Fonds - Jeannette Schols
Foto Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima: © Oranje Fonds - Bart Homburg
  

Algemene klussen:
© Oranje Fonds - Bart Homburg
    

Logo NLdoet

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan voor het logo.

Contactgegevens voor pers
Oranje Fonds / Nerina Vilchez
nerina.vilchez@oranjefonds.nl
030 656 45 24