Méér doen

NLdoet kan het begin zijn van vele mooie dingen. Organisaties krijgen klussen geklaard, maken kennis met nieuwe vrijwilligers en kunnen rekenen op meer lokale belangstelling. En vrijwilligers die tijdens NLdoet hebben geklust gaan vaker vrijwilligerswerk doen.

Wil nog meer uit je NLdoet deelname halen? En weten wat je nog meer kunt doen, ook na NLdoet? Klik dan op een van de onderstaande links.

2021 markt

Meer doen als klusaanbieder

  • Tips om nog meer uit je NLdoet deelname te halen. En, wat kun je na NLdoet nog meer doen als klusaanbieder?
  • Downloads voor klusaanbieders – communicatiematerialen en draaiboeken

Meer doen als vrijwilliger

  • Tips om je deelname als vrijwilliger nog leuker te maken. En, wat kun je als vrijwilliger na NLdoet nog meer doen?
  • Downloads voor vrijwilligers - communicatiematerialen
  • Maatjesgezocht.nl
  • Betrokken Buurt Boekje - om buurtbewoners te ondersteunen bij het organiseren van meer activiteiten in de buurt heeft het Oranje Fonds het Betrokken Buurt Boekje gemaakt. Dit boekje kun je hier gratis downloaden. In het boekje vind je verschillende tips over bijvoorbeeld het opzetten van activiteiten, het betrekken van buurtbewoners, het regelen van financiën en nog veel meer. We hopen dat het boekje je op ideeën brengt voor nieuwe, meer of andersoortige activiteiten in jouw buurt!
2021 werken achter laptop
Vrijwilligers aan het werk
Vrijwilligers in de tuin

Handige downloads

Hopelijk hebben jullie aan NLdoet nieuwe vrijwilligers over gehouden. Toch nog mensen nodig? Kijk op onze lijst van vrijwilligerscentrales en maatschappelijk intermediairs. Zij kennen het lokale netwerk en kunnen bemiddelen in vrijwilligersvacatures en tussen sociale organisaties en bedrijven.