Partners van NLdoet

NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners. Zo ontvangen we al sinds 2006 financiële steun van de Nationale Postcode Loterij waarmee we investeren in allerlei projecten die betrokkenheid tussen mensen mogelijk maakt. 

DHL eCommerce

Vanaf 2023 is DHL eCommerce als logistiek partner verbonden aan het Oranje Fonds bij de organisatie van NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. DHL verzendt voor het Oranje Fonds de duizenden promotiepakketten naar deelnemende organisaties aan NLdoet. 

"DHL heeft een sterk buurtnetwerk en heeft met de Stichting DHL Cares als (maatschappelijk) doel de betrokkenheid en verbondenheid in buurten te verhogen en medewerkers actief te betrekken bij de buurt. Samen voor een ander staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan centraal in de maatschappij en in onze maatschappelijke initiatieven. Met hun vrijwillige inzet en onze logistieke bijdrage proberen we samen met het Oranje Fonds mensen, middelen en organisaties aan elkaar te verbinden. Onze mensen zullen in heel Nederland met trots ook een bijdrage leveren aan de diverse NLdoet-initiatieven”, Stéphanie Ganzeboom, Manager CSR van DHL.
 

DHL

Provinciefondsen Gelderland & Zeeland

Dit jaar zijn de toekenningen voor de NLdoet-activiteiten in de provincie Gelderland mede mogelijk gemaakt door het fonds Verbind je buurt! van de Provincie Gelderland. En voor Zeeland geldt dat ze mede mogelijk zijn gemaakt door het Zeeuws Heldenfonds van de Provincie Zeeland.