"Samen, groen, doen" in de Stadstuin Goes

Met elkaar aan de slag om een start te maken met het realiseren van een bewateringssysteem voor in de tuin. Ook de Stadstuin wil een bijdrage leveren aan het verantwoord omgaan met het waterverbruik, vooral tijdens drogere perioden in de tuin. Daarbij willen wij een aantal houten planken vervangen bij de ingang van het tuinhuis. Deze zijn aan vervanging toe. Het tuinhuis is een belangrijke plek voor de vrijwilligers om bij elkaar te zijn.
En willen wij met elkaar werken in de tuin, zoals zaaien, grond zaaiklaar maken en onkruid wieden. In gezamenlijkheid met vrijwilligers en mensen uit de wijk doen we deze klus om sociaal contact en verbinding met de mensen te stimuleren. De Stadstuin Goes staat voor biologisch met elkaar tuinieren.

Stationspark 25
4462 DZ Goes
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 15:00
0 van 8 beschikbaar

Resultaat

Vrijwilligers en bewoners uit de buurt hebben plezier beleefd aan de samenwerking in de tuin en hebben een leuke dag gehad. En hebben met elkaar kunnen kennismaken.
Met elkaar een start gemaakt met de aanleg van een bewateringsysteem.
Daarbij een aantal planken te hebben vervangen bij de ingang van het tuinhuis. En samen gewerkt door de tuin zaaiklaar te maken voor het nieuwe tuinseizoen,

Bijzonderheden

Stadstuin Goes is te vinden op het terrein van Scalda Groen College. Aan de achterzijde van broodjeszaak 't Smoske.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Hoornbeeck College Goes-6

Contact

mevrouw
 
J.
 
van Meeteren