Houtsnippers leggen en tuin lente klaar maken

Met een groep van ongeveer 20 enthousiaste mensen gaan we die dag houtsnippers op de paden leggen en andere klusjes doen om de paradijstuin weer helemaal seizoensklaar te maken. Wij zorgen voor gratis soep en broodjes en drinken en is er is een kampvuur om je aan te warmen. Het wordt een hele gezellige dag waar je Leonies Paradijstuin ook nog super geholpen hebt met het opstarten van het jaar.

WAT IS LEONIES PARADIJSTUIN?
Leonies Paradijstuin is een liefdadigheidsproject en het is een bijzondere eetbare tuin in de wijk “Brabant Park” in Breda die is opgericht jong en oud de mogelijkheid te geven om buiten in de natuur te zijn, te leren en te spelen, te creëren, te werken, te genieten en koken in onze eigen stad. Leonie heeft een kunstenaarsachtergrond en dat is goed te zien in het karakter van de hele tuin. Het is een vrolijke plek waar iedereen welkom is. Kinderen wel onder begeleiding van een volwassene.

WAT GEBEURT ER OP LEONIES PARADIJSTUIN?
Ik ben vanaf april tm oktober elke donderdagmiddag open voor bezoek en om te komen helpen in de tuin.
Ik nodig ook verschillende buurtinitiatieven uit voor rondleidingen en om pizza's te komen bakken in de pizza oven.
Ook kun je mijn tuin boeken voor (kinder)feestjes en pizza bak dagen en ik bied ook teamuitjes aan. Dit jaar wordt er ook rolstoelpad aangelegd waar een bijzondere zintuigenroute aangelegd gaat worden. Ook hier kunnen vrijwilligers helpen met het verwezenlijken ervan. We gaan er weer een fantastisch jaar van maken met mooie ontmoetingen, doedagen, activiteiten met muziek of heb je zelf een leuk idee wat je wil komen doen op Leonies Paradijstuin. Dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Langveld 5
4817 GN Breda
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 16:00
3 van 20 beschikbaar

Resultaat

Dat er overal houtsnippers liggen en dat de tuin lente klaar is.

Bijzonderheden

Mijn tuin zit tussen Voetbalvereniging PCP en Centrum de Leijstroom. Hier bevind zich een parkeerplaats. Hierachter ligt Leonies Paradijstuin.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • A.A.S. Schadeherstel