Gezellige muziekmiddag met high-tea.

We willen graag twee leuke middagen organiseren voor de bewoners van de locatie Groenendaal van Joris Zorg.
De bewoners hebben behoeften aan verschillende activiteiten en manieren van begeleiding, maar kunnen allemaal erg genieten van mooie muziek en wat lekkers op z’n tijd. Wij zullen daarom een muziekoptreden combineren met lekkere (zelfgemaakte) hapjes, om er zo een leuke middag van te maken voor iedereen. Tijdens de eerste middag (vrijdag) worden, samen met de bewoners, hapjes gemaakt (en natuurlijk geproefd). Dit zijn hapjes die de bewoners kennen van vroeger, maar ook ‘nieuwe’ hapjes, waar de bewoners kennis mee kunnen maken.
Tijdens de tweede middag, de muziekmiddag, worden de mensen gestimuleerd om mee te zingen en te dansen, maar natuurlijk mogen de mensen ook rustig toekijken en genieten van de goede sfeer. Iedereen kan dus genieten op zijn/haar eigen persoonlijke manier. Tijdens deze middag worden ook de zelfgemaakte hapjes uitgedeeld.
De middagen zullen plaatsvinden in de grote zaal en hierbij zijn zowel de bewoners van Groenendaal, de mensen uit de omgeving, als familieleden welkom! We hopen dat we extra vrijwilligers kunnen vinden om deze middagen te realiseren en de mensen de extra aandacht te geven die ze zo waarderen.

Den Hofpad 1
5512 AC Vessem
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 16:30
4 van 4 beschikbaar

Resultaat

Het doel van de activiteiten is om de bewoners van de locatie Groenendaal van Joris Zorg twee fantastische middagen te bezorgen.
We willen de mensen graag een keer extra verwennen en hiervoor hebben we veel handen nodig. De mensen moeten tijdens deze middagen kunnen genieten van datgene waar ze zo van houden, namelijk gezelligheid, muziek en lekker eten. Aangezien er veel ouderen met dementie wonen binnen Groenendaal is muziek een zeer geschikte activiteit. Uit ervaring blijkt namelijk dat de mensen daar rustig van worden en ze door de muziek goede herinneringen kunnen ophalen. Daarbij worden de mensen, door de muziek, op een leuke manier gestimuleerd om te bewegen. Verder vinden mensen het ook fijn om bezig te zijn en dan vooral met eten/drinken. Zij kunnen daarom op vrijdag mee hapjes maken, uiteraard worden zij hierbij geholpen. Het is belangrijk dat mensen zich prettig en thuis voelen binnen Groenendaal en dit is de ideale manier.
Natuurlijk zijn we ook op zoek naar nieuwe vrijwilligers en we hopen middels deze activiteit ook hen aan te spreken en kennis te laten maken met Groenendaal.

Contact

Joris Zorg
mevrouw
 
L.L.M.
 
Hurkmans