Vrolijke Kunsttuin azc Middelburg

Een opgeruimde tuin, klaar voor het voorjaar. Met vrijwilligers en bewoners van het azc maken we gezamenlijk een kunstwerk van hout. De start voor een nieuwe presentatie met kunstwerken van de workshops van bewoners van het azc met de Vrolijkheid Middelburg.

Laurens Stommesweg 1
4335 AX Middelburg
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 16:00
0 van 5 beschikbaar

Resultaat

Langs het grote grasveld van het azc Middelburg zaaien we jaarlijks een bloemenrand in. Deze rand is behalve heel vrolijk, te zien vanaf de straat en vanuit de AZC-woonflat, ook bedoeld als decor voor buitenkunst van de Vrolijkheid Middelburg.
De Vrolijkheid organiseert kunstprojecten voor kinderen, jongeren en families op het azc. We maken ook buitenkunst, die in de tuin mooi gepresenteerd wordt.
We willen in de ochtend de tuin omspitten en klaar maken om opnieuw in te zaaien. De kunstwerken die zijn vergaan ruimen we op en nieuw werk krijgt een plekje.
Samen lunchen hoort er ook bij. Dat doen we samen met de vrijwilligers die bij voor een activiteit bij COA hebben aangemeld of bij Vizita en met de bewoners van het azc. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen.
In de middag kan iedereen bijdragen aan het houten kunstwerk dat we in de tuin plaatsen. Bij voorkeur werken we dan buiten, maar bij slechter weer binnen.
Later wordt de Kunsttuin ingezaaid met een zaaimengsel van Natuurlijk Walcheren, zodat in de zomer een bloemenrand tevoorschijn komt.

Oproep: Je kunt ook tussen 10.00-11.00 uur bruikbaar hout brengen dat we kunnen gebruiken voor het kunstwerk. Daarvoor graag eerst een mail of telefonisch contact opnemen.

Bijzonderheden

Meld je bij de receptie van het azc voor de activiteit van Stichting de Vrolijkheid.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen vrijwilligers die samen komen helpen.

  • Hoornbeeck College Goes-4