Voetjes van de vloer en gezellige ontmoetingen

Het speeltoesten van voetjes van de vloer is aan een grote schoonmaakbeurt toe. We willen alle materialen reinigen en er zijn wat onderhoudswerkzaamheden nodig en moet er zand worden aangevuld.
Daarnaast willen we alle banken schoonmaken, waar nodig opnieuw verven en de rustplekken voorzien van gezellige plantjes. Zo kunnen de kinderen weer heerlijk spelen en de ouders/verzorgers elkaar ontmoeten en gezellig kletsen op de bankjes en/of het terras bij ons theehuis. Voor het theehuis, dat volledig draait op vrijwilligers, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ook voor diverse onderhoudswerkzaamheden en het peuteruurtje zijn we op zoek naar vrijwilligers.

Zandweg 13
3181 HX Rozenburg
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 15:00
5 van 15 beschikbaar

Resultaat

Tijdens deze NLdoet steken we de handen weer uit de mouwen en proberen we nieuwe vrijwilligers te werven om de leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren.
Gewenst resultaat van de werkzaamheden: een mooi speeltoestel met uitnodigende plekken voor de ouders/verzorgers, maar ook andere bezoekers die komen wandelen en genieten van de dieren en spelende kinderen.

Bijzonderheden

Aanmelden kan via onze Facebookpagina, per e-mail (patriciakipp@hotmail.com) of bij een van de dierverzorgers op de kinderboerderij.