Ontmoet elkaar en samen aan de slag

Bewoners van het AZC ontmoeten jou graag voor een goed en gezellig gesprek. Het geeft energie om nieuwe mensen te ontmoeten.

Samen gaan we verschillende klussen oppakken. We gaan samen met bewoners koken voor de lunch en de kinderruimte en de Participatiebalie opruimen, schoonmaken en opknappen, daarna gaan we gezellig samen lunchen.

Laurens Stommesweg 1
4335 AX Middelburg
Route
Vrijdag 15 maart
10:00 - 13:00
0 van 15 beschikbaar

Resultaat

Er zijn verschillende activiteiten in het azc en we splitsen de groep op in kleinere groepjes. We gaan van 10.00 tot 12.00 uur samen koken voor de lunch en de kinderruimte en de ruimte van de Participatiebalie opruimen, schoonmaken en opknappen. Geef bij je aanmelding aan bij welke klus je graag zou willen helpen, dan proberen wij daar rekening mee te houden.

Rond 12.00 uur gaan we samen lunchen, ook met de NLdoet vrijwilligers die bij Stichting De Vrolijkheid aan de slag zijn.

Mooie ontmoetingen, fijne gesprekken en inleven in elkaars belevingswereld.

Je hoeft geen andere talen te spreken, met Google Translate en handen en voeten komen we al een heel eind! Mocht je wel andere talen spreken, vermeld dit dan even bij je aanmelding, dan kunnen we hier rekening mee houden bij de indeling.

Contact

Stichting Vizita
mevrouw
 
E.
 
Kabboord