Aanmelden als bedrijf

NLdoet is een mooie gelegenheid om te laten zien dat jullie bedrijf zich inzet voor een leefbare samenleving. Maak met jullie medewerkers het verschil! Denk aan het verzorgen van een high tea in een verzorgingshuis of het opknappen van een buurtmoestuin.

Ertoe doen als bedrijf

Meedoen aan NLdoet geeft de samenleving én jullie bedrijf een positieve impuls. Het versterkt lokale relaties en de organisatie geeft een goed voorbeeld. Het kan ook bedrijfsmatig veel opleveren, zoals gemotiveerde medewerkers, blikverruiming, toegang tot nieuwe netwerken en de positieve media-aandacht. Daarnaast is het inspirerend en leuk! Andersom kunnen de maatschappelijke organisaties via jullie hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.

Hoe kun je meedoen?

NLdoet vindt elk jaar plaats in maart. Op de website vind je vanaf november onder de knop 'Activiteit zoeken' vele activiteiten waarbij jouw bijdrage ertoe doet. Je typt de plaats in waar jullie als collega’s graag willen meedoen. Er verschijnen dan diverse activiteiten waarvoor je je kunt aanmelden. Na je keuze kun je contact opnemen met de organisatie om de invulling verder met elkaar af te stemmen.

Je kunt nog meer doen tijdens NLdoet. Help mee om een activiteit tot een succes te maken door producten of diensten gratis of met korting aan te bieden. Bijvoorbeeld verf of andere materialen, of broodjes voor de lunch. Of zet jullie netwerk, klanten of mediarelaties in.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wens je meer informatie, wij helpen graag. Mail naar nldoet@oranjefonds.nl. Het Oranje Fonds heeft helaas niet de mankracht om activiteiten te zoeken voor bedrijven. Daarom is de website hier optimaal voor ingericht.

Wil je als bedrijf ná NLdoet iets doen voor een sociale organisatie? Kijk dan voor tips onder het tabje ‘Ertoe doen’.