Vrijwilligerscentrales

U bent vast al druk bezig met het uitwerken van plannen en ideeën voor NLdoet op 10 en 11 maart 2017. Fijn dat u meedoet! Vorig jaar staken er ruim 350.000 klussers bij zo’n 9.200 klussen de handen uit de mouwen! Komend jaar streven we naar nog meer klussen waarbij iedereen in het land weer aan de slag kan.

Om dit voor elkaar te krijgen, zetten we diverse communicatiemiddelen in. Maar zonder uw hulp lukt het niet. U kent het lokale netwerk en u weet wat er moet gebeuren om klussen en vrijwilligers te werven, een grote groep te ontvangen of om een klus te promoten. Graag maakt het Oranje Fonds, samen met u, een succes van NLdoet!

Zichtbaar binnen NLdoet
Op de speciale pagina 'Vrijwilligerscentrales' publiceren wij uw gegevens. Zo bent u voor geïnteresseerden direct vindbaar. Niet alleen tijdens NLdoet verwijzen we bedrijven op deze wijze naar u door maar ook daar buiten. Staat u er als vrijwilligerscentrale nog niet bij? Neem dan contact met ons op of mail naar nldoet@oranjefonds.nl.

Handige documenten
We hebben ook een aantal handige documenten met ‘tips en adviezen voor een succesvol NLdoet’ gemaakt die u kunt gebruiken of waarop u organisaties kunt wijzen. Deze vindt u onder de downloads bij ‘Klusaanbieders’ of klik hier. Voor een gedetailleerde aanpak van een klus hebben we een Klushulp ontwikkeld. Deze rekent bijvoorbeeld precies voor je uit hoeveel verf en mensen je nodig hebt. Of geeft je lekkere recepten voor een high tea.

Vragen
Heeft u vragen, suggesties of wilt u advies? Stuur een mail aan nldoet@oranjefonds.nl of bel met Marinka Peerdemann op 030 656 45 24.