Partners

NLdoet wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende partners uit het bedrijfsleven.  Zo ontvangen we al sinds 2006 financiële steun van de Nationale Postcode Loterij waarmee we investeren in allerlei projecten die betrokkenheid tussen mensen mogelijk maakt. Daarnaast hebben we samen met een drietal bedrijven een prachtig promotiepakket samengesteld dat we – zolang de voorraad strekt – naar alle sociale initiatieven sturen die hun klus bij ons aanmelden.
 
Korting op (K)anjerboeketten
Een grote groep samenwerkende bloemisten maakt prachtige (K)anjerboeketten. Met deze boeketten, waarin verschillende anjers (dé vrijwilligersbloem) verwerkt zijn, kunnen organisaties de vrijwilligers in het zonnetje zetten. Tijdens NLdoet geven zij dit jaar een speciale korting op het (K)anjerboeket als bedankje voor alle vrijwilligers. Lees meer
 
(K)anjerboeketten
 
Korting bij GAMMA
GAMMA is opnieuw partner van NLdoet. Daar profiteren organisaties en vrijwilligers ook van! Organisaties die hun klus hebben aangemeld, ontvangen een bon voor maar liefst 25% korting op de NLdoet aankopen bij een GAMMA-bouwmarkt. Meer dan de helft van de klussen zijn echte ‘aanpakklussen’ en daar zijn materialen zoals verf, kwasten, hout en spijkers hard voor nodig. Aan de vrijwilligers geeft GAMMA 20% korting op een product naar keuze.
 
Gamma
 
Bolletje Goed Bezig!
Ook het oer-Hollandse Bolletje steunt de klussende vrijwilligers tijdens NLdoet. In ieder promotiepakket zit een pak Goed Bezig! Dat zijn 9 heerlijke granige tussendoorrepen die boordevol vezels zitten en je het goede natuurlijke gevoel van een ontbijt geven. Een perfect smaakvol tussendoortje tijdens een stevige klus!

Bolletje

 
Behalve deze mooie cadeautjes steunen deze bedrijven de NLdoet campagne en zullen ook de nodige medewerkers zelf een klus aanpakken!