Speeltuinvereniging: tuinwerk en toestellen onderhouden

Wij doen al het onderhoud aan onze speeltuin met een kleine groep vrijwilligers, af en toe aangevuld met leden op onze klusochtenden zoals die ook op 16 maart gepland staat. Vaste mensen zijn fijn maar uiteindelijk gaat het erom dat we gedaan krijgen wat we willen en dat kan uit ervaring ook goed met losse krachten die "een keer" wat willen / kúnnen doen. We maken daarom graag nu voor het eerst ook gebruik van NL Doet en voor de dag geldt: iedereen doet wat hij/zij kan en het bestuur werkt actief mee.

Voor koek en zopie wordt uiteraard gezorgd.

Wat wij het hele jaar door te doen hebben:

- Schilderwerk aan toestellen, boot/kabelbaan => denk aan zelf oude kleren aantrekken/meenemen (omkleden kan in ons clubgebouw). Overig materiaal is aanwezig.
- Kanten afsteken langs de paden, in combinatie met volgende punt:
- Bulten en kuilen respectievelijk afvlakken/ophogen met schep en kruiwagen (plaggen van kanten kunnen weer gebruikt worden om op te hogen)
- Onkruid wieden tussen/rondom de toestellen
- Snoeiwerk knotwilgen en dakbomen en mogelijk overig, afhankelijk van de stand in het groeiseizoen
- Vegen/blazen basketbal terrein en paden/straatwerk
- egaliseren valzand rondom de toestellen door aanharken
- Ramen wassen van verenigingsgebouw

Inschrijven
Dollardstraat 119
3812 EV AMERSFOORT
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 12:30
7 / 10 beschikbaar

Resultaat

Wij zijn dankbaar met elk zichtbaar resultaat dat er voor zorgt dat onze speeltuin er verzorgd uitziet zodat het voor zowel (kinderen van) leden als niet-leden aantrekkelijk is om te komen spelen, kletsen en picknicken en waar ook de ouders relaxen, of met elkaar kletsen aan onze picknicktafels. Daartoe willen we graag ons groen er netjes onderhouden bij hebben staan, de toestellen in goede, veilige staat van onderhoud hebben en het gebouw er stralend uit doen zien.

Bijzonderheden

We zijn gevestigd halverwege de Dollardstraat.

In verband met toegankelijkheid voor nooddienstenfietsen graag in de stalling.

Vrij parkeren in de straat