Renovatie van 't Zaaltje

In de Heilig Landstichting (gemeente Berg en Dal) krijgt dorpshuis 't Zaaltje een uitbreiding met twee nieuwe ruimtes. Naast deze nieuwbouw (gefinancierd door de gemeente en de provincie) willen wij als dorpsvereniging samen met vrijwilligers uit ons dorp ook de bestaande locatie een opknapbeurt geven en aanpassen aan nieuwe bewoners en behoeften.
ALS EERSTE WILLEN WE DE BAR EN DE KEUKEN AANPAKKEN. De bar willen we aan een zijde open breken zodat er een directe verbinding met de keuken mogelijk is. Waarom? Omdat we de keuken willen gaan gebruiken voor buurtmaaltijden en kookworkshops. Als het breekwerk klaar is, gaan we de (gemetselde) bar betimmeren en in een vrolijker kleur schilderen dan het huidig zwart/bruin.
In de keuken bouwen we een scheidingswand zodat de kookfunctie en de voorraad/opslagfunctie ieder hun eigen ruimte krijgen. In de opbergruimte gaan we vervolgens een aantal schappen timmeren en plaatsen we de kasten die nog bruikbaar zijn.

Inschrijven
Carmelweg 4
6564 AH HEILIG LANDSTICHTING
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 15:00
6 / 6 beschikbaar

Resultaat

Een multifunctionele bar die niet alleen geschikt is voor uitgifte van drank maar ook gebruikt kan worden voor kookactiviteiten (Buurtmaaltijden, catering van buurtborrels en educatieve, sociale en culturele activiteiten in het dorpshuis. De bar heeft een directe verbinding met de keuken en krijgt een lichte uitstraling.