Opfris wasruimte en schoonmaakkast vv Harkstede

Opruimen, schoonmaken, verven en herinrichten van 1. voorraadruimte van wedstrijdmaterialen/wasruimte en
2. voorraad- en opbergkast van schoonmaakmaterialen.

1. Het betreft een ruimte van ca 4x4 die bij de bouw van ons clubgebouw in 2003 bedoeld was als massageruimte voor spelers. Door de groei van de vereniging en toegenomen activiteiten bij de club is deze ruimte in gebruik genomen als voorraadruimte voor wedstrijdmaterialen en kledingwasruimte.
Bedoeling van de NLDoet actie is deze ruimte nu in te richten naar het huidige gebruik als voorraad- en kledingwasruimte.

2. Een andere ruimte in het clubgebouw is een inbouwkast van 2x1,5 bestemd als voorraad- en opbergkast voor schoonmaakmaterialen.
Deze kast is in de voorbije jaren nimmer aangepast aan het huidige gebruik van toegenomen schoonmaakmaterialen.

Inschrijven
Hamweg 49 B
9617 AR HARKSTEDE
Route
Vrijdag 15 maart
09:00 - 16:00
3 / 6 beschikbaar

Resultaat

1. Een schone en geverfde voorraad- wasruimte waarin door middel van 2 extra opbergrekken vloerruimte is vrijgemaakt om je vrij van obstakels in te bewegen om de wedstrijdkleding te wassen en overzicht op de voorraad van wedstrijdmaterialen te hebben.

2. Een schone en geverfde schoonmaakkast voorzien van een opbergstelling en uitstortgootsteen voor schoonmaakmaterialen en dienst kan dien als uitvalsruimte voor de wekelijkse schoonmaakacties van het clubgebouw.