Nieuwe konijnenhekken voor de Eemstadboerderij

Op zaterdag 16 maart trappen we het nieuwe stadslandbouw seizoen weer af, met een klusdag bij de Eemstadboerderij in Amersfoort Vathorst. Na een aantal jaren biologisch tuinieren op een stukje snippergroen zijn onze hekken aan vervanging toe. De konijnen weten ons lekkers inmiddels ook te vinden! Help je mee? Wij zorgen voor gereedschap, materialen en de inwendige mens. Lichaamsbeweging, frisse lucht en gezelligheid met het leukste stadslandbouwteam van Amersfoort verzkerd!

Inschrijven
Hanzeboulevard 24
3825 PH AMERSFOORT
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 15:00
8 / 15 beschikbaar

Resultaat

Aan het eind van de middag kijken we terug op een gezellige dag op onze Amersfoortse groententuin. Mooie nieuwe hekken, zodat we er weer een tijdje tegenaan kunnen. Laat je inspireren door gedreven boerin Jolke en haar tuinteam van vrijwilligers, ondersteund door een groep harde werkers van zorgboerderij Land in Zicht! We hopen dat er weer nieuwe mensen op het land komen, die willen ervaring hoe je verse portie groente groeit en (soms) bloeit. Tot 16 maart!

Let op: de tuinderij heeft geen postcode of huisnummer. Je vindt ons bij rotonde 11 in Amersfoort Vathorst, achter de citroen garage.

Bijzonderheden

Let op: de tuinderij heeft geen postcode of huisnummer. We zitten aan de Koningsbergenwen (vlak bij de Hanzeboulevard)
Je vindt ons bij rotonde 11 in Amersfoort Vathorst, achter de citroen garage.