Kom helpen op Slot Zuylen

Een van onze bezoekers omschreef Slot Zuylen als volgt: “Als je onder de poort doorloopt, gebeurt er iets met je. Het is magisch.” Ons kasteel is fraai gelegen in een natuurlijke oase langs de Vecht en de Nieuwe Hollandse Waterlinie, op een steenworp afstand van Utrecht en relatief dicht bij Amsterdam.

Op het landgoed werken veel mensen in de tuin, op het Slot, in de horeca, in de moestuin en bij de kassa. Onze kleine organisatie is grotendeels afhankelijk van het enthousiasme en de betrokkenheid van onze vrijwilligers. Wij kunnen de extra inzet van NLDoet dus heel goed gebruiken en we hopen dat we jullie kunnen verleiden om vaker te komen helpen.

Inschrijven
Tournooiveld 1
3611 AS OUD ZUILEN
Route
Zaterdag 16 maart
09:30 - 13:30
3 / 12 beschikbaar

Resultaat

Wij zouden heel graag het volgende aanpakken: Op een steenworp afstand van het Slot ligt een historische begraafplaats. De graven van de familie Van Tuyll van Serooskerken, die al eeuwenlang met het Slot verbonden is, hebben dringend onderhoud nodig: van kleine snoeiwerkzaamheden tot onkruid verwijderen. Een van onze vrijwilligers staat voor jullie klaar om jullie te begeleiden

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

We verzamelen bij het Koetshuis, ons museumcafé.

Voor koffie, thee en fris en een kop huisgemaakte soep wordt gezorgd.