Help cliënten van de voedselbank (Uitdeelpunt Scheveningen)!!

Ook dit jaar coördineert het Vrijwilligerspunt Scheveningen de NLdoet-actie om producten te verzamelen voor Schappelijk, de sociale winkel voor cliënten van de Voedselbank, uitdeelpunt Scheveningen. Bij 8 deelnemende supermarkten in Scheveningen wordt op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart tussen 9.00 en 18.00 uur het winkelend publiek dat bij de supermarkt naar binnen gaat, gevraagd een product mee te nemen. Welke producten gewenst zijn, wordt middels een flyer getoond. Tijdens deze actie wordt van de vrijwilligers verwacht dat zij de flyers uitdelen en de kratten vullen met gedoneerde producten.

Inschrijven
Prins Mauritslaan 82
2582 LV 'S-GRAVENHAGE
Route
Vrijdag 15 maart
15:00 - 18:00
4 / 117 beschikbaar

Resultaat

De mensen rekenen de producten zelf in de supermarkt af en geven deze vervolgens buiten af bij de vrijwilligers bij de kraam. De producten worden verzameld in kratten die gedurende de dag diverse keren worden opgehaald door vrijwillige chauffeurs van Schappelijk. Ook dit jaar hopen wij weer vele kratten met levensmiddelen en huishoudelijke producten voor de cliënten van de voedselbank, uitdeelpunt Scheveningen, te verzamelen.

Bijzonderheden

Door afzeggingen zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers die vrijdag 15 maart bij een supermarkt willen staan. We zoeken nog 4 personen voor tijdsvak van 15.00 uur - 18.00 uur; aanmelden via 06 - 50 65 24 14, bij Edith Nuss