Een mooie, opgeruimde speeltuin: kom de handen uit de mouwen steken!

Alle individuele klussers, maar ook verenigingen, bedrijven of andere groepen zijn welkom tijdens deze klusdag. Kom gezellig de handen uit de mouwen steken!

Speeltuin De Kievit in Lansingerland is een belangrijke plaats voor kinderen uit de omgeving om te kunnen spelen en ravotten. Elk jaar voordat we onze poort kunnen openen, moet de speeltuin weer schoon en netjes zijn zodat onze bezoekers fijn kunnen spelen. Daarom vragen wij iedereen te helpen door de handen uit de mouwen te steken en te helpen met het schoonmaken van de speeltoestellen en het opruimen, harken en snoeien van onze tuin. We hebben klussen voor iedereen die dat wil, als je maar zelfstandig of met lichte begeleiding kunt werken. Materiaal wordt verzorgd door De Kievit. Als je zelf een veilig trapje hebt, is dat handig om overal goed bij te kunnen.

Mocht je speciale kluswensen hebben? Kom je klussen met kleine kinderen? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Inschrijven
Wilgenlaan 5
2651 TA BERKEL EN RODENRIJS
Route
Zaterdag 16 maart
10:30 - 15:30
10 / 29 beschikbaar

Resultaat

Een mooie, schone en opgeruimde speeltuin waarin kinderen weer een jaar lang lekker kunnen ravotten.

Bijzonderheden

De Kievit heeft een overkapte ruimte waar bij slecht weer kan worden geschuild. Lunch in overleg en nog nader vast te stellen.

Klussen zijn hoofdzakelijk buiten.

Parkeren kan vlakbij.

De Kievit heeft regelmatig maatschappelijke stageplaatsen.

Aangemelde groepen

Hieronder staan de namen van de groepen klussers die samen komen helpen.

  • CDA Lansingerland