Bijenwerkdag Oldeferd Ontmoetingspark

Op zaterdag 16 maart willen we ons als Mienskip inzetten voor het vergroten van het aantal wilde Bijen in het Oldeferd park in Koudum.
Als enthousiaste werkgroep hebben we reeds een aantal doelen van ons project 'Oldeferd Ontmoetingspark' kunnen realiseren. Een van de doelen is het vergroten van de variatie van de flora en fauna in het park. Op de Bijenwerkdag willen wij een bijenweide inzaaien met inheems bloemenmengsel, om zo het aantal Wilde Bijen in het park te vergroten. Tijdens de Bijenwerkdag zijn er verschillende klusjes waarbij we ondersteuning vragen van vrijwilligers. We zullen de vrijwilligers op de hoogte houden via onze Facebook pagina: Oldeferd Ontmoetingspark Koudum. Tevens willen wij u kennis laten maken met een aantal reeds gerealiseerde plannen in ons park.
Zoemt u met ons mee?

Inschrijven
Gerben Ypmastraat 8
8723 CR KOUDUM
Route
Zaterdag 16 maart
10:00 - 16:00
4 / 10 beschikbaar

Resultaat

Het resultaat zal een hoop variatie, geur en kleur brengen in het park aan de rand van Koudum, maar het belangrijkste is het
vergroten van het aantal wilde Bijen in het Oldeferd Ontmoetingspark.

Bijzonderheden

Wanneer u voor het huis staat met nummer 8, dan kunt u aan de rechterkant een pad inlopen. Dan loopt u rechtstreeks het Oldeferd park in. Graag tot ziens!