Kick-off Jongerenevenement

Wilhelminaveld 96, 4611 WJ Bergen op Zoom

  • Vrijdag 9 maart
  • 19:00 - 21:00
  • 25 van de 30
  • Binnenklus
Aanmelden

Omschrijving

Vrijwilligerswerk is voor alle leeftijden! Daarom willen Gebouw-T, Vrijwilligersinformatiepunt en Samen in de Regio meer jongeren aansporen om vrijwilliger te worden. Dit gaan we doen door een super tof evenement te organiseren op zaterdag 15 september waarbij jongeren uit de regio ontdekken hoe leuk vrijwilligerswerk is. Maar daar hebben wij jullie hulp wel voor nodig!
Op vrijdagavond 9 maart vindt de avond-kick off van dit project plaats en hiervoor zijn wij op zoek naar jongeren die graag willen meedenken hoe wij dit evenement voor jonge vrijwilligers moeten opzetten.
Ben jij tussen de 15 en 18 jaar oud en barst je van de creatieve ideeën? Weet jij als geen ander hoe we aan jouw vrienden en klasgenoten kunnen laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is? En hoe we hen gaan overtuigen om ook een steentje bij te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan en denk met ons mee!

Resultaat

Met de hulp van jongeren tussen de 15 en 27 jaar oud willen we andere jongeren uit de regio kennis laten maken met de mogelijkheden die vrijwilligerswerk biedt. Samen enthousiasmeren we jongeren voor vrijwilligerswerk en kunnen de deelnemende organisaties nieuwe jonge vrijwilligers werven.

Klusaanbieder

Stichting Samen in de Regio