Opknapbeurt, wandeltocht & high-tea

Prins Hendrikstraat 35 A, 4388 KM Oost-Souburg

  • Zaterdag 10 maart
  • 8:00 - 17:00
  • Vol (13 vrijwilligers)
  • Binnenklus
Aanmelden

Omschrijving

Ook tijdens NLdoet nodigt Mae Uku vrijwilligers om mee te helpen het wijkgebouw schoon te maken, houtrot weg te werken, eventueel met een likje verf en aantoonbaar te maken. Ook tijdens deze dag zijn vrijwilligers inzetbaar tijdens, bij voorbereidingen en na afloop van de geplande wandeltocht van 5, 10 en 15km met het wijkgebouw als start en finish. Zeer zeker EHBO-ers kunnen we dan goed gebruiken. Ook op die dag organiseren we een high-tea waar we op vrijwillige basis de benodigdheden willen klaarmaken zodat deelnemende buurtbewoners, verwanten en betrokken vrijwilligers aan tafel kunnen schuiven in ons Mae Uku gebouw. Een dag vol activiteiten waar we met NLdoet graag de nodige vrijwilligers voor willen inzetten die dan met onze welzijnsstichting kunnen kennismaken.

Resultaat

Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en opknappen zodat ons wijkgebouw gebruiksvriendelijker oogt.
Bemensen van activiteiten rondom de geplande wandeltocht(inzetten bij inschrijving, barbezetting, beheer gebouw, ehbo en begeleiding) van start tot finish in het Mae Uku gebouw.
Ook de organisatie en bemensen van de high-tea (tafelindeling-serveren-keuken-bar-beheer) hopen we te combineren waarbij we met allen op een gezellig en voldaan NLdoet terug kunnen blikken.

Klusaanbieder

Stichting Mae Uku