Klaar voor het zeil seizoen in 3.2.1

Westerweg 3 a, 1704 PB Heerhugowaard

  • Zaterdag 10 maart
  • 9:00 - 16:00
  • 6 van de 12
  • Buitenklus
Aanmelden

Omschrijving

Sind afgelopen zomer beschikt het korps over een nieuwe zeilboot de RS Quest. Daarnaast hebben wij natuurlijk altijd nog onze vletten. Aangezien het zeil seizoen al weer voor de deur staat willen wij tijdens NLDoet 2018 er voor zorgen dat al onze zeilboten weer in top conditie zijn voor het nieuwe seizoen. Dit betekend dat de vletten weer moeten worden voorzien van een nieuw likje verf, de tuigage nagekeken moet worden en er een aantal kleine laswerkzaamheden moeten worden gedaan. Voor de RS Quest willen wij een kist maken waar zij veilig in opgeborgen is en waarmee het mogelijk is de Quest gemakkelijk te water te laten.

Resultaat

Aan het eind van de dag is het de bedoeling dat wij weer minimaal twee vletten hebben die in top conditie zijn voor het nieuwe zeilseizoen en wij hopen ver gevorderd te zijn met de bouw van de RS Quest kist. Natuurlijk gaat het er ook om dat iedereen een leuke dag heeft gehad.

Bijzonderheden

Het betreft het schip o/s de Abel Tasman gelegen aan de westerweg ter hoogte van nummer 3a. Naast de spoorbrug richting Sint Pancras

Klusaanbieder

Zeekadetkorps Heerhugowaard