Natuurspeelplaats Meermond: Zaterdag 10 maart ( en elke vrijdag om de 14 dagen)

Cruquiusweg 49, 2102 LS Heemstede

  • Zaterdag 10 maart
  • 10:00 - 16:00
  • 19 van de 25
  • Buitenklus
Aanmelden

Omschrijving

In Heemstede ligt sinds 2011 een natuurspeelterrein van bijna 6 ha. Er is alle ruimte om te spelen en de natuur te ontdekken. Werk groep Heemstede van St. MEERGroen beheert dit terrein sinds 2013 en voegt jaarlijks nieuwe speel- en natuur ontdekelementen toe, zoals een boomgaard, en ijsvogelbroedwand, een heksen pad en een speelvijver.

Resultaat

Vrijdag om de week werken we jaarrond in Meermond en graag nodigen we mensen individueel en in groepsverband uit om een keer ( of vaker ) te komen kijken en helpen. De variatie aan werk is eindeloos en er is ook volop ruimte voor eigen creatieve en ecologische initiatieven. Deze Nldoet dag gaan we en stuk wilgen tenen labyrint uit breiden, bomen zagen, de amfibieën- een ijsvogelpoel klaar maken voor een nieuw seizoen en de oprukkende wilgen in het moeras rond het heksenpad terug zetten Er zijn volop mogelijkheden om ook op andere dagen dan 9 en 10 maart te werken; neem daarvoor contact op met de coördinator.

Bijzonderheden

We verzamelen in de kantine van Gemeentewerken Heemstede naast de ingang van het Meermond terrein voor een kopje koffie voor we beginnen. Cruquiusweg 49. Heemstede om 10 uur

Klusaanbieder

Stichting MEERGroen