Groente, fruit en dieren op het schoolplein van de Voshaar!

Het fietsenhok moet worden vervangen met nieuwe planken, waardoor de planten die ervoor staan wegmoeten. Hierdoor ontstaat er een grote kale bedoeling.
In plaats daarvoor willen we eventueel met dezelfde planken plantenbakken, dierenhotels en vogelhuisjes maken om het schuurtje aan te kleden. In de plantenbakken moeten dan groente en fruit planten komen. Er moeten drie plantenbakken komen voor elke gecombineerde (1 t/m 3, 4/5 & 6 t/m 8) groep, deze zullen op hoogte van de kinderen zijn.

Deze activiteit is vol, bekijk de alternatieven
Wolinkweg 6
7273 SL Haarlo
Route
Zaterdag 12 maart
09:00 - 13:30
0 van 5 beschikbaar

Resultaat

Het resultaat is een mooi aangekleed fietsenhok, waarbij wij de kinderen meer kennis willen laten maken met groente en fruit uit eigen tuin. Daarnaast willen wij de kinderen bewust maken hoe belangrijk het is om te zorgen voor de beesten die zorgen voor de bestuiving van de planten. We willen dat elk kind mee kan doen en op hun niveau, daarvoor zal de bakken per groep zijn, zodat je hier ook gehoor aan kan geven.
Dus naast het educatieve en het lekkere (smullen van de groente en het fruit) deel van dit plan, willen we ook meer zorg dragen voor de natuur.